V86 VISBY Onsdag 11 Juli

V86-1, AUTO 1620

5 PIKACHU FACE-Kim Eriksson 21%

Han kanske inte är någon sprintertyp men kan öppna bra och tål grovjobb. Från det här läget lär Kim Eriksson köra vad som går från start och sedan ånga på i jämnt tempo hela vägen, och då bör Pikachu Face bli ganska svårstoppad.

1 CARLITO DU CITRUS-Per Lennartsson 15%

Carlito du Citrus gjorde första starten på svensk mark och för Daniel Parling senast. Tidigare har hästen varit i Frankrike och stod då på Sofia Aronssons träningslista. Han fullföljde bra i comebacken senast och bör gå framåt med loppet i kroppen.

2 EMERALD BOKO-Erik Lindegren 19%

Emerald Boko tränar inte så hårt mellan starterna, men är i bra ordning. Han sprang rätt ut i sista sväng senast men vann ändå. Det är vettigt läge nu, men han ska inte köras i ledning då han kan hitta på lite hyss. Det lär kunna bli barfota runt om nu. Det skulle vara han vara gynnad av

7 MOA MARGUNN-Kaj Widell 11%

Moa Margunn är en riktig stridsvagn i sina bästa stunder. Full form och skall räknas om Widell hittar en vettig position trots tråkigt utgångsläge.
12 MRS LINDY-Ulf Ohlsson 17%

Mrs Lindy satt fast senast i ett kval till Stosprintern och går ner i klass den här gången. Trots det svåra läget bör hon slåss om segern även om läget är extra tråkigt just på Visby.

9 IMPRESSIVE ZON-Örjan Kihlström 4%

3 GUSTAVO BOKO-Petter Karlsson 4%

Gustavo Boko är ovan med distansen men fäller många på styrka

8 IRINA K.-Claes Sjöström 5%

Det är ju ingen garantispets från spår åtta, men hon är snabb den första biten och kommer förmodligen att laddas. Skulle Irina K. hitta till tätpositionen utan att det kostar för mycket kan det räcka långt. Hon vann busenkelt senast och har formen på topp.

6 STAR COMMANDER-Oskar Kylin Blom 1%

4 DIGITAL EXTREME-Johan Wiman 1%

11 CINQUE TERRE-Torbjörn Jansson 1%

10 SENTENCE ÅS-Torbjörn Östergren 0%

 

V86-2, AUTO 2120, Diamantstoet

4 B.MARIE IN HEAVEN-Örjan Kihlström 43%

B.Marie In Heaven var hårt spelad senast men blev generad till galopp. Bra chans till revansch. Kihlström spikar sig själv i Expressen. Motståndet som B.Marie In Heaven mötte senast var betydligt tuffare än vad hon ställs mot denna gång. Hon åkte dit i de sista stegen i en tajt upploppsduell, men gjorde ändå en bra insats. Skulle ledningen nås får övriga vara bra om de ska besegra henne.

3 EASY PACE-Ulf Ohlsson 22%

Easy Pace har visat form och får ett bra lopp. Hon har gjort plusbetonade insatser i årets starter och visar fin utveckling. Finns lite chans på spets, men hon vann från kön senast så hon står inte och faller på det.

6 SAGA R.C.-Kaj Widell 11%

Är ojämn men trivs bra med tuffa upplägg och hårt tempo. Vid en bra dag kan hon vara segraren.

8 BIZZI BLIZZ-Claes Sjöström 6%

Bizzi Blizz var dålig senast, men bra gången före. Det verkar vara lite varannan gång på henne. Hon är lite svårbedömd, men känns bra i träningen och Claes Sjöström har inte hittat något fel efter förra insatsen. Det blir inga ändringar i balansen. Outsider.

10 BALLERINE DE FER-Oskar Kylin Blom 3%

Stoet har gjort bort sig två gånger i rad och av den anledningen så blir hon nog inte så hårt betrodd. Men Ballerine de Fer är bra nog att fälla samtliga om hon har en bra dag.

13 MIRANDA I.S.-Emilia Leo 3%

5 MAHARANIA JONS-Anders Funck 5%

15 HONEY BUNNY-Bengt Erik Olsson 1%

2 GONDUL-Petter Karlsson 1%

1 MARI KLIPP-Eva Lundahl 1%

7 SUNDBO RINDI-Johan Wiman 1%

9 MELLBY EYE CATCHER-Clas Löfkvist 1%

12 ESMERALDA JONS-Thomas Jonsson 1%

11 AMBER BRICK-Torbjörn Jansson 1%

14 ALVENA ULVEA-Jimmy Dahlman 0%

 

V86-3, VOLT 2120, 3-åringar

6 COBBYS HEAVENSENT-Claes Sjöström 12%

Cobbys Heavensent spetsvann på fint sätt i sin debut och det kan bli samma sak här. Spets är mycket vunnet på Visby. Han vann ganska enkelt och har tränat på fint efter det. 

8 MOSES-Örjan Kihlström 30%

Moses vann debuten utan att behöva gå i botten. Med det loppet i kroppen och Örjan Kihlström i sulkyn samt lämpligt motstånd känns det som en vettig segerchans. 

2 ARRAS CANDO-Kim Moberg 32

Arras Cando fick dirigera i spets vid segern senast och borde bli bättre och bättre för varje start.

3 MELLBY GIN-Ulf Ohlsson 9%

Mellby Gin är ganska tidig i ett öppet lopp enbart på kusken och läget. Mellby Gin gick hyggligt näst senast och spåret passar bra.

11 HAPPY ROMEO-Hanna Olofsson 7%
12 DIAMOND EYES-Anders Funck 3%

1 VÄSTERBO CALVADOS-Anders Zackrisson 1%
5 TIME TO FACE-Roger Malmqvist 1%

4 ENJOY LOVE CHESS-Eva Lundahl 1%

9 CADDIE NO MORE-Oskar Kylin Blom 1%

7 DAHLIA BRICK-Johan Wiman 1%

10 ROSSA REGINA-Kim Eriksson 1%
13 YUM YUM BAY-Petter Karlsson 1%

 

V86-4, AUTO 2120, Gotlandslöpningen

2 LOVE MATTERS-Örjan Kihlström 72%

Love Matters står för klassen i gänget och kommer förmodligen att bli släppt till ledningen om man ställer en fråga. Det är bara galopp eller sjukdom som ska kunna fälla honom i det här tunna snabbloppet. 

3 ORDER TO FLY-Per Lennartsson 7%

Per Lennartssons Order to Fly är en väldigt nyttig herre och ju fortare det går första varvet desto bättre för honom. Men oavsett resa ska han kunna vara med bland de tre främsta här

7 ANTONIO TABAC-Oskar Kylin Blom 10%

Sexårige Antonio Tabac har tänt till i Oskar Kylin Bloms regi. Tar säkert en framskjuten placering men slår knappast Love Matters regelrätt.

6 DICE MAN-Jan Åke Hoas 6%

Gör debut i ny regi hos Gotländske Jan Åke Hoas och det kan ju få hästar att tända till. Men nu är det en betydligt högre klass mot Eliten, och han får nog nöja sig med en platschans den här gången.

-Dice Man fick jag efter senaste starten. Han var stum tidigt då, men vi hittade inga fel på honom. Vi får ta det här loppet som en prövning inför framtiden. Han känns fin och vi smyger med och ser vad vi kan ta till slut. Vi skulle egentligen kanske åkt till Mantorp istället, men nu slipper han resa och det är positivt. Barfota runt om, vanlig vagn och can’t see back säger Jan-Åke Hoas.

5 FRANCAIS DU GULL-Erik Lindegren 3%

1 PERFECTLY ENOUGH-Anders Zackrisson 1%

4 EXPLOSIVE DE VIE-Jim Oscarsson 1%

 

V86-5, VOLT 3120, Stayerlopp

11 YOUNG DA VICI-Per Lennartsson 20%

Per Lennartssons fine häst gjorde tidigt bort sig som hårt betrodd i V75 senast. Normalt sett är han inte osäker och den långa distansen är ingen nackdel. Trots att han möter ett par tuffa konkurrenter är chansen god

2 GRAMMOFON-Örjan Kihlström 31%

En rysk import. Han har gjort bra lopp i Sverige varje gång, men senast var det en riktigt stark avslutning. Han gillar lång distans då han är stark och med Kihlström i vagnen är det ett plus. Voltstart klarade han för tre starter sedan och den gången satt han fast med krafter kvar i mål. Det blir inga ändringar och jag tycker det ser ut som en bra chans

4 KYRKEBYS RUT-Claes Sjöström 2%

Kyrkebys Rut var överraskande bra senast. Det var en otroligt bra prestation och hon vann faktiskt med ganska mycket krafter kvar

7 SHERIFFEN-Thomas Jonsson 2%

Han är på väg uppåt i form. Senast gjorde han det bra då han vann väldigt enkelt. Han fungerar fint på distansen och spår två i volten skall inte vara något problem. Tränaren skulle vilja kalla honom outsider och det är deras bästa chans på onsdag. Inga ändringar

15 ELLIOT COGER-Fredrik Persson 25%

Elliot Coger älskar distansen och är i form. Han tål att göra jobbet i spåren och tar framskjuten placering

10 RAFIKI FRI-Anna Isabelle Karlsson 8%

1 HENNIG LIXARVE-Johan Wiman 4%

13 BISON SPIRO-Petter Karlsson 1%

3 UDDENS INDEX-Torbjörn Jansson 1%

5 UNIT BRODDE-Roger Malmqvist 1%

8 ONE MEMPHIS-Kaj Widell

6 FLO RIDA SEA-Kim Eriksson 1%

9 ANTONIO AM-Jan Åke Hoas 1%

-Antonio Am vet jag inte vad det var med senast. Han ville lite för mycket från start och därav galoppen. Jag får värma honom lite hårdare den här gången. I träningen känns han jättefin för dagen och vi smyger med så kanske det kan bli en bra slant. Tidigare har han presterat ojämnt, men jag tror det berott på att jag startat honom för tätt då han behöver återhämtning efter loppen. Jag vet inte riktigt hur det funkar med 3100, men det ska fungera bättre än förut i alla fall då han har mer muskler nu. Det blir åtminstone barfota fram, men troligen kommer jag köra honom barfota runt om för första gången säger Jan-Åke Hoas.

12 INTERNATIONAL-Ulf Ohlsson 1%

14 DOOLEYS-Oskar Kylin Blom 1%

 

V86-6, AUTO 2120, Spårtrappa

7 YOUNG BILLION-Claes Sjöström 50%

Young Billion vann på bra vis senast och får tipset här. Det är en lovande treåring i regi Henrik Hoffman. Hästen har gjort bra prestationer varje gång och körs av Claes Sjöström, som har vunnit med var tredje uppsittning på Visbytravet under året. Senast kördes valacken till spets efter 500 meter och det finns på kartan att vi får se en repris.

1 MELLBY GODDESS-Ulf Ohlsson 9%

Mellby Goddess ska passas tidigt från bra läge. Är ett oskrivet kort som väntar på att blomma ut. Skrällbud.

6 JAGUAR TOOMA-Jevgeni Ivanov 2%

Jaguar Tooma är en speciell häst som är bra, men har ibland problem med hälsan och fräschören. Man kommer prova ny balans eller något nytt i utrustningen på honom, men har inte bestämt vad. Stallet vill se hur banan ser ut först och vad det är för väder, men något nytt blir det
13 CHIPTIME-Kaj Widell 1%

Chiptime var nära tipsettan i mål senast och överraskade då positivt. Han får Kaj Widell i sulkyn denna gången, vilket ha fungerat väl tidigare. Jätteskräll.

11 JAGUAR ZON-Örjan Kihlström 19%

12 MAVERICK DREAM-Oskar Kylin Blom 5%

Maverick Dream är i bra form, men taskigt spår.

10 ELIAS AVANT-Per Lennartsson 2%

Elias Avant är en reslig herre som gjorde comeback senast. Satt fast med alla krafter den gången. En riktig nästa-gångare!

5 MR BASHFUL-Kim Eriksson 1%
4 SEVEDKA-Torbjörn Jansson 1%

14 ZEE ME-Emilia Leo 1%

15 BOMBASTIC-Petter Karlsson 1%

8 HESSEL B.RAPIDA-Thomas Jonsson 6%

2 PONOKO MITTA GOJ-Torbjörn Östergren 1%

3 ROCKY RAUK-Johan Franzén 1%

9 EDIT LIXARVE-Johan Wiman 0%

 

V86-7, VOLT 2120, 4-åringar

4 SUPREME FACE-Ulf Ohlsson 21%

Har inlett karriären bra och inte varit utanför platsen efter tre starter. Segern togs från ledningen och med endast fyra hästar på start kommer Supreme Face troligen till spets. Det kan hålla runt om.
8 CHAPTER N.DEO-Örjan Kihlström 25%

Chapter N.Deo har vunnit fem av nio lopp och varit tvåa två gånger. Han tål att gå i spåren och är ett hett segerbud i det här sällskapet.

6 YIELDSON-Hanna Olofsson 19%

Yieldsons senaste lopp är bara att glömma. Han har gjort bra lopp före och tar en framskjuten placering.

10 HELIOS DI QUATTRO-5%

11 MR PLANNER-Jim Oscarsson 3%
14 BARONESSE IMA-Claes Sjöström 18%

7 ROYAL NAVY NEO-Anders Zackrisson 4%
1 MISTELNS NAPOLEON-Oskar Kylin Blom 1%

5 EUROPA SISU-Kim Eriksson 1%

12 SINCERELY FACE-Roger Malmqvist 1%
13 CARMEN BRICK-Eva Lundahl 1%

9 RASMUS RAZ-Tjelvar Andersson 1%

3 SUNDBO KAIP-Johan Wiman 1%

2 SINGHA RAUK-Johan Franzén 1%

 

V86-8, AUTO 2120, Klass I

9 FORTUNE TELLER-Claes Sjöström 34%

Visade toppform i den senaste starten och kan trots bakspåret få fin position eftersom 2 Farmer Jack är kvick från början. Fortune Teller spurtade sylvasst senast och kan komma igenom bra
2 FARMER JACK-Fredrik Persson 2%

Fredrik Perssons Farmer Jack har bra utgångsläge och säljer sig dyrt i ledningen. Farmer Jack har fått ett par lopp i kroppen och kan spåra runt om i avslutningen.

7 DORINDA-Örjan Kihlström 19%

Hon har spår lite långt ut, men duger bra i klassen och är hon felfri så gör hon inte bort sig. Det blir inga ändringar på henne som det ser ut just nu. Hon var V75-trea senast efter Minnestads El Paso.

6 SUPER GRABBEN-Daniel Olsson 16%

10 DOMINATOR D.T.-Jimmy Dahlman 2%

5 EVAZAN AM-Ulf Ohlsson 17%

Evazan Am var ute mot tuffa hästar senast. Han är tuff den sista biten och gynnas av högt tempo.

1 NICEGIFT C.C.-Kaj Widell 3%

3 DIABLE D´INVERNE-Anders Funck 1%

4 SAMBUCO-Per Lennartsson 3%

11 FONDA BOKO-Torbjörn Jansson 1%

8 DJORKAEFF SISU-Kim Moberg 1%

12 RADAGAST-Oskar Kylin Blom 1%

 

SYSTEMFÖRSLAGET:

1) 1-2-3-5-6-7-8-9 (4-11)

2) 3-4-6-8-10 (13-5)

3) 6 Cobbys Heavensent/8 Moses (2-3)

4) 2 LOVE MATTERS (3-7)

5) 2-4-7-11-15 (10-1)

6) 7 YOUNG BILLION (1-6)

7) 4 Supreme Face/8 Chapter N.Deo (10-14)

8) 2-5-6-7-9-10 (1-3)

4800 rader/1200:-

Om man även spikar 5 Pikachu Face i avd.1 så blir kostnaden endast 150 :-

Skapad i V86.

Lämna en kommentar